Audi TT replica op eBay

Auteur: , 50 Reacties

Na Ferrari en Lamborghini replica's is nu de Audi TT ten prooi gevallen aan een hobbyist met een te beperkt budget.

Vanaf 8 ruggen kun je in het originele product rijden, maar zo’n Audi TT is natuurlijk wel groot en zwaar. Kost dan ook wel wat in de wegenbelasting. Bovendien is de 1.8 turbo ook niet de zuinigste. Op beide punten scoort de TT replica een stuk beter met onder de kap een ultra zuinige 1.3 viercilinder. Verder heeft de eigenaar de inmiddels wat alledaages styling van de TT aangepast zodat de replica-TT een echte headturner wordt. De eBay advertentie meldt verder geen details, maar volgens Carscoop is de auto waarschijnlijk gebaseerd op de Bantam X21. Voor diegenen die die auto niet kennen, dat is een op de Austin Maestro gebaseerde roadster.

Audi TT replica

Audi TT replica

Audi TT replica

Audi TT replica

Audi TT replica