Gespot: De oogst van vorige week

Auteur: , 39 Reacties

"Wat voor aflevering wordt het deze week?", vraag ik me regelmatig af. Want vóór wat hoort wat. Echter, de we-proppen-alles-uit-de-afgelopen-week-in-één-aflevering methode lijkt een heel interessant en gevarieerd overzicht te geven, dat ook nog eens de werkelijkheid het beste schetst. Twee of méér vliegen in één klap dus! Dus hoe zag deze week eruit qua spots?

Zondag 7 juni

Ik smokkel stiekem vorige zondag nog mee. Volgens sommige opvattingen hoort die óók nog bij week 24. Het is altijd wel leuk om op Schiphol een kijkje te nemen bij de Cargo, waar auto’s worden verscheept van en naar verre oorden. Denk dan niet aan Hyundai Sante Fe’s of Golfjes, hoewel dat voor het verrassingseffect best een keer in de Wodaspoda had gepast. Nee, het gaat hier met name om Ferrari’s, Lamborghini’s, en Porsches. Van het merk Ferrari gaat het opmerkelijk genoeg uitsluitend om de 430 Scuderia, dat is wat ik er tot nu toe heb zien staan. Al meerdere keren. Deze keer vergezeld van één van de 499 exemplaren die van de 430 Scuderia 16M Spider zullen worden gebouwd. Tevens stonden er twee LP560’s en vier Panamera Turbo’s naast elkaar opgesteld. Het is er altijd weer een leuke verrassing, net als de giga regenbui op de terugweg (zonder de regen is het best een leuke fietstocht).

Ferrari 430 Scuderia 16M Spider
Lamborghini Gallardo LP560-4 en Ferrari 430 Scuderia - Foto Jim Appelmelk
Ferrari 430 Scuderia - Foto Jim Appelmelk
Lamborghini Gallardo LP560-4 - Foto Jim Appelmelk
Porsche Panamera Turbo - Foto Jim Appelmelk
Porsche Panamera Turbo - Foto Jim Appelmelk