Teaser: Mercedes E-klasse Black Bison door Wald

Auteur: , 23 Reacties

Wat autofabrikanten doen, dat kunnen de tuners ook. Ik heb het over het verspreiden van teasers. De Japanse tuner Wald International komt met een sportpakket voor de nieuwe Mercedes E-klasse en heeft daarvan alvast een eerste teaser het internet op geslingerd.

Vooralsnog uitsluitend deze foto met vooraanzicht van de opgeleukte E-klasse. Behalve de veel vaker gebruikte “Black Bison” aanduiding, ontbreekt overige informatie, maar het is meteen duidelijk dat het weer een lekkere stoere muil is geworden. (klik op de foto voor een vergroting)

De creaties van Wald zijn gelukkig niet nadrukkelijk Japans vormgegeven. Ik ben dan ook benieuwd naar het volledige sportpakket en of er nog wat innerlijk van de E is gedaan. Je kent immers het alom bekende cliché en de lijfspreuk van lelijke mensen: “een knappe kop is misschien wel leuk, maar het gaat toch vooral om het innerlijk”. Mijn favoriete Wald creatie zal met deze E-klasse echter niet worden overtroffen, want dat is nog altijd Wald’s Mercedes CL.

Wordt vervolgd…