De eerste officiele beelden van de nieuwe Saab 9-5!

Auteur: , 66 Reacties

Onlangs had Saab de 9-5 Sedan, Estate en 9-4X onder een hoes in het Saab-Museum in Trollhattan gezet, maar gisteren zijn de eerste officiële beelden gelekt.

In dit geval gaat het echter om CGI-beelden, maar die zijn dus afkomstig van Saab zelf! De fansite saabsunited.com heeft ze express op het internet geplaatst, embargo’s zijn immers voor oude media. Gelukkig maar. Dit model kunnen we over een paar maanden in Frankfurt kunnen bewonderen, en voor die tijd zullen er natuurlijk ook real-life foto’s van de 9-5 verspreid worden.

Tevens is bekend geworden dat de nieuwe 9-5 een startknop krijgt (heeeel vernieuwend) en er zou een geavanceerd ‘DriveSense’ systeem worden geïntroduceerd, hiermee kan het onderstel van de auto worden aangepast.

Saab 9-5 station

Saab 9-5 specs