Epyon: Nederlands bedrijf maakt supersnelle accu-opladers

Auteur: , 25 Reacties

Epyon is een jong bedrijf dat op dit moment niks merkt van die zogenaamde crisis. Dankzij de explosief gegroeide belangstelling voor elektrische auto's kan men zich verheugen op een vertienvoudiging van de huidige omzet (nu 1 miljoen). Als enige in de wereld maakt Epyon apparaten waarmee accu's ongekend snel zijn op te laden. In plaats van acht uur duurt het slechts 15 tot 30 minuten!

Dat is een doorbraak die niet onopgemerkt gebleven, zo schreef het Financieel Dagblad vandaag. CEO Crijn Bouman (31), een voormalige student van de TU Delft, doet zaken in iedere uithoek van de wereld. Accuproducenten en autofabrikanten van Azië tot Amerika komen over de vloer, iets om trots op te zijn! Lees het volledige verhaal op fd.nl.