Spyker C8 Aileron: welk kleurtje kies jij?

Auteur: , 67 Reacties

We zijn het er denk ik inmiddels wel over eens dat de nieuwe Spyker C8 Aileron een behoorlijk verbetering is tenopzichte van zijn voorganger. Vooral omdat het (door vele gehate) chroom drastisch is beperkt. Maar wat voor kleur willen we eigenlijk hebben op onze Aileron?

De Britse Spyker dealer Broughtons is zo vriendelijk geweest om een aantal combinaties voor ons op een rijtje te zetten. Daarbij valt op dat je ook kan kiezen voor donkere velgen (nice!), two-tone lak of een dak dat in kleur is gespoten ipv chroom. En er zullen ongetwijfeld nog veel meer mogelijkheden zijn.

Zit jouw favoriete combinatie er tussen? En welke is dat dan? En als je favo combo er niet tussen zit, wat zou je dan graag willen? Je kan eventueel ook nog een kijkje nemen op de Spyker website voor extra inspiratie. (foto’s: Tommy Wareham)