WolfSpyder body kit voor de Can Am Spyder

Auteur: , 18 Reacties

Heeft het vier wielen? Nee! Is het een auto? Nee ook dat niet. Maar we hebben hier nu eenmaal ook een dossier met driewielers dat af en toe wordt uitgebreid met een berichtje over een apparaat dat een wiel tekort komt. Maak kennis met de WolfSpyder body kit voor de Can Am Spyder.

Eerst even uitleggen wat een Can Am Spyder is, want deze kwam hier nog niet eerder voorbij. Het is een soort trike met twee wielen van voren en één wiel van achteren die het voertuig aandrijft. Vanwege z’n breedte ziet hij er een stuk stoerder uit dan bijvoorbeeld de veel smallere Piaggio MP3 driewieler, maar hij mist daardoor wel de praktische eigenschappen van een motorfiets. Hij heeft ook wel wat weg van een waterscooter op wielen. Je mag in Nederland met een B-rijbewijs op de Can Am Spyder rijden en nieuw kost het apparaat ongeveer 15.000 euro exclusief bpm en btw.

Can Am Spyder

Mocht je het heel vervelend vinden dat je op de Can Am Spyder geen dak boven je hoofd hebt, koop dan gewoon een auto, want dan ben je veel voordeliger uit. Wanneer geld echter geen rol speelt en je altijd origineel voor de dag wilt komen, dan is de WolfSpyder body kit van Goblin Motors misschien wel iets voor jou. Daarmee tover je de driewieler om tot een creatie die veel weg heeft van een klein eenpersoons sportvliegtuigje. De kit kost 19.995 dollar, maar dan zit je wel lekker droog, uit de wind en heb je gegarandeerd bekijks.

De Can Am Spyder op video