Rolls-Royce Phantom GCC Edition

Auteur: , 19 Reacties

In 2004 maakte Rolls-Royce al eens een gelimiteerde versie van de Phantom, als een soort eerbetoon aan de Gulf Cooperation Council (GCC) bijeenkomst. Deze topmeeting is voor deelnemende landen zoals Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten (UAE).

Zie het als relatiemanagement, aangezien een groot percentage van het Rolls clientèle zich in het Golfgebied bevind. Er zullen ditmaal slechts zes exemplaren van de Bespoke GCC gemaakt worden, een echt hebbedingetje maar eigenlijk niet heel bijzonder. De Roller heeft alleen een nieuwe laklaag gekregen, wat overigens een fantastische duotone is (Arizona Sun en English White), en waarschijnlijk een paar limited edition badges. Klanten kunnen alles reeds personaliseren, met dank aan het Bespoke programma, dus wellicht kun je deze kleur zelf ook bestellen. (via drivearabia.com)