Bentley velgen, omdat ze zelfs een Audi A3 stijl geven

Auteur: , 63 Reacties

Petje of niet, dit verdient gewoon restecp! A8-velgen op een Golf kan echt niet, maar met Bentley-patas op je A3 ben je binnen.

Je gaat er wel door twijfelen wat een Bentley-velg tegenwoordig nou doet. Gewoon handjecontantje moeten ze inmiddels voor hele zachte prijsjes te krijgen zijn. Er zijn immers weinig CGT’s te vinden waar ze niet gedemonteerd zijn. Soms zijn ze er gewoon onder vandaan gejat, soms heeft iemand er Speed-velgen op gezet of men gaat langs Kahn’s. Je moet natuurlijk nog een beetje je eigen “touch” aan die dertien-in-een-dozijn Continental mee geven, anders is zo’n dure auto zonde van het geld.

Het wordt wel weer even duidelijk hoe groot de wielen van een Continental eigenlijk zijn. Er past eigenlijk geen rubber meer omheen, onder de Audi. Zal wel lekker inparkeren worden. (via: audiblog.nl)

Audi ft. B to the Entley