Robbie’s vrijdagmiddag Quiz, IAA 2009 preview [bekend]

Auteur: , 23 Reacties

Aangezien aanstaande dinsdag de IAA in Frankfurt met een donderend geraas losbarst leek het mij wel gepast om vandaag alvast vooruit te blikken. De afgelopen weken zijn jullie al bedolven onder een enorme stroom aan primeurs die in Frankfurt te bewonderen zullen zijn. Heb jij een beetje opgelet? Dan moet het geen probleem zijn om te raden welke 5 auto's er in deze quiz verstopt zitten. Vanavond rond 23:00 uur zullen de juiste antwoorden bekend gemaakt worden. Behalve als jullie het dan nog niet geraden hebben natuurlijk, veel succes!

UPDATE En deze week kunnen we Roy B uitroepen tot winnaar van de vrijdagmiddag quiz. De eeuwigdurende virtuele autoblogroem komt jouw kant op!

1) Citroen C3
001

2) Mercedes BlueZERO E-CELL PLUS
002

3) Toyota iQ Collection
003

4) Lexus LF-Ch Concept
004

5) Hyundai iX35
005