Robbie’s vrijdagmiddag Quiz, IAA 2009 [bekend]

Auteur: , 136 Reacties

Vorige week hadden we al de IAA preview quiz en dus zal het je niet verbazen dat we deze vrijdag een after IAA quiz hebben. Onze fotoslaven hebben natuurlijk niet voor niks al die foto's lopen maken in Frankfurt. Aan jou dus de taak om te achterhalen welke vijf foto's ik hieronder verstopt heb. Het is trouwens wel de bedoeling dat je de exacte vind. Alleen de auto raden is niet genoeg. Vanavond rond 23:00 uur zullen de juiste antwoorden bekend gemaakt worden. Behalve als jullie het dan nog niet geraden hebben natuurlijk, veel succes!

UPDATE En we hebben een winnaar! Je mag 1x raden wie dat is ;) Uiteraard gaat Escher, als vanouds, er weer met de overwinning vandoor. Tegen de rest wil ik zeggen: grijp volgende week je laatste kans om te winnen…

1) Beursdude van Carrera Toys
001

2) Maserati GranCabrio
002

3) Bentley Mulsanne
003

4) Maserati Quattroporte babe
004

5) Hamann Victory
005