Bieden maar! Corvette (1967) van Bruce Willis

Auteur: , 34 Reacties

Altijd al een auto van een celebrity willen hebben? En je bent toevallig ook fan van klassieke musclecars? Dan moet je ditvolgend weekend even naar Las Vegas vliegen om tijdens de Barrett-Jackson veiling in Las Vegas te bieden op deze Corvette Convertible met 427/435 Tri-Power L71 V8 uit 1967. Eigendom van van Bruce Willis.

Bruce kocht de Corvette in 1996 in El Paso, Texas toen hij bezig was met de opnames voor “Last Man Standing“. Toen de opnames klaar waren deed de Corvette dienst als ‘zomerauto’ bij zijn huis in Sun Valley, Idaho. En nu verkoopt hij deze auto samen met 2 andere auto’s voor het goede doel (nog reden om em te kopen?).

Toen Bruce de auto kocht heeft hij hem over laten spuiten in de originele kleur (Marlboro Maroon) en voorzien van chromen Cragar S/S wheels, Michelin banden en een Alpine 5-CD wisselaar. Naar verwachting zal de Stingray zo’n $100.000 opbrengen. (via: corvetteblogger.com)

Bruce Willis Chevrolet Corvette 1967

Bruce Willis Chevrolet Corvette 1967

Bruce Willis Chevrolet Corvette 1967

Bruce Willis Chevrolet Corvette 1967