Top 10 lelijkste Hummers aller tijden

Auteur: , 63 Reacties

Hoezee! General Motors is verlost van het falende HUMMER en scheept het zooitje af naar China waar Tengzhong er mee mag doen wat ze willen. Eerlijk is eerlijk, ook op Autoblog hebben we de laatste jaren veel creaties onder ogen gekregen van HUMMER-uitspattingen. Tijd voor een overzicht!

Nr 10: Hummer GT met vleugeldeuren.
Tuning in de vorm van vleugeldeuren: Geiger maakte van deze Hummer een heuse GT en ook pepte ze de V8 nog een beetje op. Stond onlangs nog te koop.
Hummer GT

Nr 9: Real Gold Hummer.
Een combinatie maken waar klasse en stijl geen prioriteit zijn. Het zijn de tunerts van deze blikvanger op de Essen Motorshow 2007 aardig gelukt. Lukraak bladgoud erop doen heeft er niet voor gezorgd dat deze H2 er minder lelijk van werd. Helaas. Oja, er stonden wel babes bij.
Allemaal goud wat er blinkt

Nr 8: Retro tuning: HUMMER met 40″ houten velgen.
Kunstproject waarbij de standaard H3 velgen niet vervangen werden door 22″ Bling maar door oldschool houten wielerij. Stond een tijd lang in Londen te poseren langs de straat.
Hummer H3 houten wielen

Nr 7: Ho ho ho, een HUMMER voor de kerstman.
Opnieuw Geiger die een Hummer radicaal weet te verbouwen. Deze maal probeerden ze ons in kerststemming te brengen en kwamen op de proppen met een rode H2 vol kerst-tierelantijnen + kerstvrouwtje.
HUMMER H2 Geiger Kerstmis

Nr 6: Ontzettend foute Bentley H2.
Foute Hummer en foute tuning inclusief foute kleur en dito Bentley grill. Gaan we verder geen woorden aan vuil maken.
The mighty Hummer Bentley from Dubai

Nr 5: Waarom ook niet? Een SUV cabrio.
Bedrijf uit Amerika dat al sinds ’83 bezig is om daken van auto’s af te knippen .Vonden het leuk om dat ook bij SUV’s te doen. Zie hier het resultaat.
HUMMER H3 Convertible

Nr 4: Niet voor muurbloempjes: Phantom SUV.
Zo verkeerd dat het eigenlijk goed is. Een tandemasser volgehangen met LCD-schermen, zeven verchroomde 30″ velgen en luxueuze Phantom grill. Who’s your daddy!
Hummer H2 Phantom SUV

Nr 3: Hummer H2 met rupsbanden?
Zwart met gifgroene Hummer waar een gemiddeld leger jaloers op wordt. Dé ultieme weergave van De Asobak.
Hummer H2T rupsbanden

Nr 2: Roze Hummer H2: grijpt er dan niemand in?
Hummer waarin je niet gezien wil worden behalve als je Gordon of Paris heet. Redelijk uit z’n voegen gebarsten en ook de binnenkant is flink aangepakt.
Pink Hummer H2

Nr 1: Allerlelijkste HUMMER H1 ever!
Een omgebouwde H1 die zijn doel totaal gemist heeft, denken we. Want eigenlijk valt hier niets anders over te zeggen dan dat het een onsamenhangend stuk automobiel is. En dat terwijl de H1 in de basis toch echt een gave bak is. Met recht een 1e plaats voor deze Hummert. Feli!
HUMMER H1 lelijk