Italiaanse politie laat replica Ferrari vernietigen

Auteur: , 100 Reacties

We roepen voor de grap wel eens dat Ferrari heilig is in Italië, maar onlangs heeft de Italiaanse politie bewezen dat het geen grapje is. Toen de politie van Ostuni een Toyota MR2 vond die vermomd was als Ferrari F355 (Berlinetta) waren ze onverbiddelijk: In de crusher met dat ding!

Deze in Engeland gebouwde replica werd gevonden in een garage. Hoewel het in eerste instantie redelijk lijkt op een F355 zal iedereen die dichtbij komt zien dat het een neppert is. De politie was dan ook woest toen ze dit zagen:

“It was a good fake but just a fake, Ferrari is one of Italy’s crown jewels. We can’t allow cheap copies”

Het is wel te hopen dat Italiaanse agenten nooit op vakantie gaan naar China of Engeland, want daar hebben we al meerdere Ferrari replica’s gezien. (via: austriantimes.at)

Replica Ferrari F355 crushen

Replica Ferrari F355 crushen

Replica Ferrari F355 crushen

Replica Ferrari F355 crushen