Fiat 500 Abarth met 360 pk door Romeo Ferraris

Auteur: , 36 Reacties

Aanstaande zondag zal op het Italiaanse ACI Vallelunga Circuit de jaarlijkse "6 Hours of Vallelunga" worden gereden. De Italiaanse tuner Romeo Ferraris heeft voor deze race een Fiat 500 Abarth geprepareerd en deed daarbij niet kinderachtig.

Standaard is het Abarth rugzakje goed voor 135 pk, maar Romeo Ferrari’s heeft het geblazen 4-pittertje weten op te fokken tot 360 pk. De body werd uitgevoerd in carbon, maar men vermeldt niet hoeveel de origineel 1.035 kilo wegende Abarth hiermee is afgevallen. De tuner doet overigens verder helemaal geen uitspraken over de specificaties en prestaties van hun creatie. Misschien pas na de race? Team Romeo Ferraris Fiat 500 Abarth zal deelnemen aan de race met coureurs Aldo Cerruti, Michela Cerruti en Mario Ferraris, je kent ze vast wel.

Misschien ook wel een leuk karretje voor Ruben en Aimee. (via: carscoop)