Sbarro Lista Office (gebaseerd op Ferrari Testarossa)

Auteur: , 38 Reacties

In Essen staan niet alleen heftig getunede dikke Duitse bakken, maar er is ook een hal vol met bijzondere conceptcars en staaltjes design. Daar vinden we ook deze Sbarro Lista Office (LO) die gebaseerd is op een Ferrari Testarossa. Daar willen we meer van weten!

De Zwitserse designer Franco Sbarro loopt al vele jaren mee in het designwereldje en heeft ons al getrakteerd op vele bijzondere creaties. Hij veranderde ooit al eens een Ferrari 360 Spider in een roze hoerensloep en blijkbaar heeft hij nog niet genoeg gekregen van het verbouwen van Ferrari’s.

De Sbarro Lista Office doet ons sterk denken aan de Alcador GTB, maar de Alcador GTB is voorzien van de V8 uit een 348 of 360 Modena. Op dit moment heeft Sbarro 3 versies van de Alcador GTB/Lista Office gebouwd. Een Alcador GTB met 348 motor (Geneve 2008) een Alcador GTB met 360 Modena motor (Geneve 2009) en de Lista Office met de V12 boxermotor (450 pk) uit de Testarossa (Geneve 2009).

Het Alcador GTB/Lista Office project schijnt gefinancierd te worden door een Zwitser met de naam Lienhard.

Is het toegestaan om een Ferrari op te offeren hiervoor?