Gewoon raar: Range Rover 6×4 pickup

Auteur: , 20 Reacties

Soms zijn mensen schijnbaar gewoon niet helemaal bij zinne als ze een auto in elkaar zetten.

Dat kan heel komische creaties opleveren. Een Range Rover is niet heel bijzonder, en leent zich graag voor knutselprojecten. Het eenvoudige maar sterke ladderchassis, de stevige maar niet zo snelle motor en de eenvoudig uit elkaar te schroeven carrosserie maken het voor iedereen mogelijk er aan te werken. Ook minder bekwame lieden.

Deze unieke creatie staat nu voor een kleine 5400 euro op Ebay. De auto staat in Engeland maar wordt desgewenst verscheept. De auto is ooit gemaakt om vijf mensen en hun hete-lucht ballon te vervoeren. De auto heeft dan ook een LPG-installatie, hetzelfde gas als voor de ballon gebruikt werd. De luchtballon is helaas niet meer aanwezig.

Helaas is de achteras niet aangedreven, noch gestuurd. De reden waarom de Range Rover eigenaar nooit een aanhangwagen gebruikt heeft ontgaat mij dan ook volledig. Bekijk de advertentie op Ebay.