Project Kahn Maybach

Auteur: , 31 Reacties

Het Britse "Project Kahn" biedt al sinds jaren wat extra "stijl" voor eigenaren van een bijzondere auto. Denk aan ferme jetsers voor sportwagens zoals de R8 of 599, maar ook limousines kunnen worden opgeleukt. We zagen eerder de Kahn Phantom en de Kahn Flying Spur, maar er zijn ook accessoires voor je Maybach beschikbaar.

En als ik het heb over accessoires, dan bedoel ik eigenlijk dikke velgen en smoked rear lights… Juist, niet heel bijzonder, maar het zijn vaak de details die het afmaken. In dit geval 22-inch details.

Tevens biedt Kahn een “Interior Package” en Pentagon privacy glass, een must-have voor de gedistingeerde Maybach rijder. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook een Kahn Lightweight Golfing Paraplu met koolstofvezel handvat. Helemaal wauw, weet je. En als klap op de vuurpijl krijg je van Kahn ook een speciale sleutelhanger. Best belangrijk.