Videotopic: nieuwe BMW X5 is wintersportauto?

Auteur: , 24 Reacties

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, een filmpje zegt dan weer meer dan duizend plaatjes. Daarom nu, speciaal voor jullie, meer beeld van de nieuwe BMW X5. Om te laten zien dat hij het echt wel kan laat BMW hem heel hard door de sneeuw rijden.

Nu wordt hiermee natuurlijk wel een beetje een vals beeld geschept, want no way dat je deze wintersport nog in een nieuwe X5 kan rijden. De nieuwe auto’s worden gewoon in het voorjaar of de zomer afgeleverd. Wel onderstreept het lekker dik de “sports” in SUV. Nog sportiever omdat er alleen nog maar turbo-motoren verkrijgbaar zijn, twee turbodiesels en een zes- en achtcilinder turbo benzine. De benzine’s worden gekoppeld aan een nieuwe 8-traps automaat, én ze zijn voorzien van een soort KERS. Allemaal om maar die groene plakkertjes te behouden. Klik op onderstaande plaatjes voor de video’s.

Jetzt Gehts Los!

Innenraum

Spielerei

Aussenraum