Het kan niet duur en exclusief genoeg: Rolls Royce Yas

Auteur: , 66 Reacties

De eerste Grand Prix van Abu Dhabi vieren doe je namelijk gewoon met een special edition Rolls Royce serie. Drie modellen, één stijl en iedere dag weer de zware keus welke Phantom nu weer uitgelaten moet worden.

Voluit zijn dit de Yas Eagle Rolls Royce Phantom, Phantom Coupé en Phantom Drophead Coupé. (Yas vanwege het circuit) Ze zijn speciaal besteld door Abu Dhabi Motors en voorzien van nét dat beetje meer luxe. Vergeet alleen niet met je ogen te knijpen als je het interieur bekijkt, dat is zo fel omdat je het blauw anders niet ziet met zonnebril op.

Naast de speciale exterieur kleuren zijn de belangrijkste opties: blauwe lamswollen vloermatten, een verlichtte Spirit of Ecstasy en theatre configurated launge seats. Wat die laatste ook mag zijn, het zal je aan weinig ontbreken in deze Rollers. Mocht je twijfelen, dan zou ik ze gewoon allemaal bestellen, maar dan wel met een huis in een of ander emiraat. Dat knalblauwe en witte ziet er niet uit in de pekel. (bron: autodesigncorner, via GTSpirit)