Brrr… Bentley Continental GT Platinum GTO by ONYX

Auteur: , 40 Reacties

De Ierse tuner ONYX vergreep zich in het verleden al eens aan een paar Range Rovers. Maar nu hebben ze besloten om SUV's te laten voor wat het zijn en zich te storten op die andere ultieme voetballersauto: de Continental GT. Het schepsel heeft de naam ONYX Bentley Continental GT Platinium GTO meegekregen.

Naast het uitbundig aangepakte exterieur (met veel carbon fiber) heeft ONYX ook de techniek aangepakt. Zo is ligt de Conti GT dichter op het asfalt en zijn er matzwarte 22″ grote velgen gemonteerd. Ook de 6.0 W12 motor levert wat extra vermogen, hoeveel precies willen ze nog niet zeggen, maar volgens ONYX is het in ieder geval meer dan 640 pk. Het interieur is opgeleukt met buffel leder en carbon fiber accenten. Je moet er maar net van houden. Persoonlijk vind ik vooral de zwarte koplampen een nogal apart detail.

ONYX is overigens ook nog druk bezig met getunede Aston Martin’s, Lamborghini’s en Porsche’s. In de loop van het jaar zullen die onthuld worden. Bereid je er dus maar alvast op voor ;) Mijn favoriete getunede Conti GT blijft overigens nog steeds de Bullet van TopCar.