OMGWTFAB Design Panamera in Genève

Auteur: , 50 Reacties

Weet je nog dat we deze Panamera voor het eerst zagen. Haha, lachen was dat. Lekker veilig vanachter je PeeCeetje gieren om de zoveelste miskleun van FAB. Wacht maar tot je dit apparaat in het echt voor je neus ziet. Het lachen kan je dan wel eens snel vergaan...

Angstaanjagend maar met een opvallende achterkant. Is ‘ie nou echt zo hondslelijk of zou je het wel aandurven hierin rond te rijden en in de kroeg grootspraak te hebben over je Fab Porsche? Alles wat de technici aan de buitenkant los konden schroeven is vervangen door tuningspul. Gelukkig hoef je bij FAB nooit lang te zoeken naar de aanpassingen.

Maar ook de krachtbron van deze Panamera is niet onaangetast gebleven. 700pk, een onbegrensde top van 300+ en sprinten naar de honderd doet deze verspoilerde Duitser beneden de 3.5 seconden. Foto’s om te klikken in de Gallery, maar geheel op eigen risico.