Formule 1 fittie: Ferrari vs. McLaren

Auteur: , 64 Reacties

Het Formule 1 seizoen begint dit weekend weer, en dus maken de teams zich klaar voor de eerste race in Bahrein. Tijdens het oefenen van de pitstops tijdens de tests in Barcelona besluit een McLaren medewerker de achterkant van de auto van concurrent Ferrari eens aan een nadere inspectie te onderwerpen. Dat kunnen de Italianen niet waarderen!

Scherm na scherm wordt uit de pitbox getrokken om te zorgen dat men vooral niets kan zien van de rode bolide, terwijl deze gewoon in de voor pers toegankelijke pitstraat wordt gebruikt voor het oefenen van de pitstops. Dit leidt dan ook tot groot vermaak bij zowel de medewerker van McLaren als de andere toeschouwers. Klik hieronder om de video te bekijken op Autojunk.

Ferrari vs McLaren

Met dank aan Bobby Orlando voor de tip.