Lamborghini Murciélago binnen 9 jaar terugverdiend

Auteur: , 32 Reacties

Een Lamborghini Murciélago hoeft niet duur te zijn. Zo'n exotische sportwagen heeft zich binnen 9 jaar volledig terugverdiend.

Een Murciélago koop je in Nederland vanaf 382.543 euro. Parkeren in Amsterdam kost 5 euro per uur, dus voor de prijs van de Lambo kun je 76.508 uur parkeren. Dat zijn 3.188 dagen, oftewel 8,7 jaar. Wanneer je met je Murcie zo lang gratis kunt parkeren, heb je ‘m na die tijd dus geheel terugverdiend.

Natuurlijk parkeer je je auto niet 9 jaar lang 24×7 in Amsterdam, dus de berekening is een beetje flauw. Bovendien is een parkeervergunning een stuk goedkoper, maar je moet dit bericht ook vooral met een knipoog lezen. Het is grappig om te zien hoe de Murciélago moeiteloos en lekker voordelig onder de slagboom doorrijdt. Hoezo onhandig zo’n lage wagen? FILMPJE!