Mode-propje: Citroën DS3 Yves Saint Laurent

Auteur: , 11 Reacties

Een hip&trendy Citroën moet je natuurlijk op hip&trendy bijeenkomsten promoten. Daarom stuurde Citroën een klein leger DS3's naar het Petit Palais in Parijs om filmsterren en modepopjes te vervoeren. Speciaal voor de gelegenheid hebben ze de "DS3 Yves Saint Laurent" gemaakt.

In Parijs werd een expositie geopend ter ere van deze mode-ontwerper. Natuurlijk vervoer je belangrijke mensen dan niet in een comfortabele, grote, vierdeurs Citroën C6. Bij een dergelijk evenement stuur je gewoon je nieuwste kleine gebakje, inclusief rood glazuur en een chocolade dakje.

Het belangrijkste nieuws is natuurlijk dat we weer een nieuwe kleuren-combi aan het DS3-archief toe kunnen voegen. Het is maar een klein verschil, maar dat zwarte dakje staat hem goed. Net iets meer eenheid met de vooruit en deuren. Een wit dakje is weer zo heel erg MINI. De vraag blijft natuurlijk wat de beste kleurkeus is, vooral met het oog op de mode van dit voorjaar natuurlijk.