Rupsbanden onder je Hummer H2

Auteur: , 29 Reacties

Heb jij de H2 wel gekocht om offroad te gaan, maar vielen de prestaties buiten het asfalt je een beetje tegen? Hummer heeft de oplossing voor je. Rupsbanden natuurlijk!

Hartstikke leuk, met je XC60 door de sneeuw jakkeren, maar écht veilig voel je je pas in deze Hummert. De wielen zijn verwijderd en vervangen door rupsbanden van 150 centimeter lang en 40 centimeter breed. De rupsbanden komen van het bedrijf Mattracks en zijn volgens de fabrikant te gebruiken op alle ondergronden. Sneeuw, ijs, modder, de voortuin van je vervelende buurman, geen probleem! En de rupsbanden kunnen vrijwel elke hellingshoek aan, dus in de file klim je gewoon over die andere auto’s heen. Autobild redacteur Wolfgang Blaube kan de verhalen over eindeloze tractie bevestigen, want die heeft het ding rond de Nürburgring gejaagd. In de sneeuw.

De Geiger Bomber wordt tevens voorzien van een dakrek inclusief een setje schijnwerpers en een aangepast interieur met DVD spelers en achteruitrijcamera. De matzilvere lak is ook een optie die Geiger kan leveren. Motorisch werd de H2 ongemoeid gelaten. Maar mocht je geïnteresseerd zijn in een gasinstallatie, dan kan Geiger daar ook zorg voor dragen. Tof, maar of het allemaal streetlegal is…