From Russia with Love: Zelfbouw Hummer

Auteur: , 27 Reacties

“I have only one oxygen mask that can be used while you are driving by the bottom of the lake/river. Once we were crossing some lake and the car got stuck in the bottom mud. My passenger didn’t have a mask so he had to swim out to the surface to get some air and get back down to me to help releasing it.”

Deze zelfbouw Hummer zagen we al eens voorbij komen maar toen dachten we eerst nog even met een echte Humvee te maken te hebben. Dat is zeker niet het geval. Het lijkt nog het meest op een tractor met een soort Humvee opbouw, maar het is voorlopig gissen naar de precieze techniek onder dit wannabe jasje. Dat dit apparaat indrukwekkend veelzijdig is in gebruik is in ieder geval wel duidelijk.

Humvee Wannabe doet vuurtje
Humvee Wannabe doet trekker trekken
Humvee Wannabe doet afdaling

En de video die we eerder posten vind je op Autojunk natuurlijk!
Snorkel Humvee