Koopje. Ferrari F430 voor 30 ruggen (replica)

Auteur: , 65 Reacties

Oke, het is dan wel geen echte. En het geluid van de Toyota-viercilinder die hierin ligt is ook niet echt bijzonder te noemen. Maar hou de gang er een beetje in als je over boulevards rijdt, en niemand heeft je door.

Deze Fugazi F430 is gebaseerd op een Toyota MR2. Ideaal replicavoer vanwege zijn zitpositie middenmotor en het is dan ook niet de eerste keer dat we er een met Ferrari-logo zien. Deze F430 Spider-wannabee heeft nog maar 68.000 km op haar Japanse teller staan en 150 pk’s aan boord. Komt op papier uit 2000 en kan opgepikt worden in Nowogard, Polen.

Zorg wel even dat je er niet mee gesnaaid wordt in Ferrari’s land van herkomst. Daar hebben ze het niet zo op dergelijke replicameuk. Met liefde zullen ze ‘m voor je naar de crusher brengen. Overigens rijdt er in NL een vergelijkbaar model rond. Voorzien van een rood kleurtje en, echt waar, een trekhaak. Het bedrijf FGP heeft wel vaker van deze projecten gebouwd. Advertentie staat hier.

Met dank aan Jochempie voor de tip!