Handige Lego-spelert bouwt Bugatti 7-tronic-bak na

Auteur: , 50 Reacties

Vader: "Ach jochie, ben je weer lekker met Lego aan het spelen? Wat heb je gemaakt, een autootje?" Klein knulletje met brilletje en scheiding: "Ja, papa, een Bugatti Veyron inclusief elektrisch bedienbaar klapdak, een uitschuifbare spoiler en een werkende 7-tronic versnellingsbak!"

Zo hee. Dan weet je dat de Lego-fetish van je kleine jongen uit de hand is gelopen:

De maker is, zo te zien op 2:37, iets te lang door gegaan is met het kinderspeelgoed, maar het resultaat is verbluffend: een Lego-auto die eruit ziet als een Bugatti Veyron en allerlei elektrisch bedienbare snufjes heeft. Dat de auto technisch gezien nogal intelligent in elkaar zit, kun je zien aan de versnellingsbak: gewoon zeven werkende versnelling in een klein Lego-model. Impressive! Welke autofabrikant haalt deze ├╝bertechnicus binnen?

Met dank aan Paul voor de tip!