Gumball-organisator rijdt dit jaar een Spyker LM85

Auteur: , 70 Reacties

Dit jaar komt 'ie weer naar Amsterdam: de Gumball 3000. Reden genoeg voor Maximillion Cooper om zijn Jaguar XJ220S na drie jaar trouwe Gumball-dienst in te ruilen voor een Hollands Spyker.

Het jaarlijkse rallyfeestje barst op 1 mei weer los. De start is in Londen, de finishlijn ligt in New York. Tussendoor doen ze nog een aantal verschillende landen aan (overzicht). Gisteren maakte Maximillion bekend dat hij een 405 pk sterke C8 Laviolette SWB LM85 gaat besturen tijdens de rally.

Ook dit jaar rijden er -net als andere jaren– weer genoeg bekende namen en andere puissant rijke figuren mee. Dat levert vaak leuke plaatjes op. Verwacht dus opnieuw weer het nodige beeldmateriaal als ze onze hoofdstad aandoen. (via Quote)

Foto: Willem Rodenburg