De Ferrari’s voor de komende jaren

Auteur: , 42 Reacties

Vandaag heeft het merk bekend gemaakt welke modellen we binnen nu en drie jaar kunnen verwachten. Met nogmaals de bevestiging dat er een opvolger van de Ferrari Enzo komt!

Van sommige modellen was het natuurlijk al zo goed als zeker dat ze er vroeg of laat wel zouden komen. Maar wanneer Fiat-topman Sergio Marchionne dat nog eens bevestigt op een persconferentie, dan kan bij een hoop Ferraristen de vlag uit.

Als eerste de twee nieuwe variaties op de Ferrari 458. Net als bij de F430 komt er ook van deze Italiaanse een open variant: de 458 Spider. Een hardcore-versie kan dan uiteraard niet uitblijven. Op termijn (de verwachting is 2013) komt er dus een 458 Scuderia (er mag geklapt worden).

De Ferrari 612 Scaglietti krijgt ook een opvolger. Volgens Autocar wordt dit waarschijnlijk de eerste Ferrari met een hybride-systeem aan boord. Dan de 599 GTB Fiorano. Deze moet in 2012 een waardige opvolger krijgen. De California kan nog wel even mee, deze krijgt in 2013 een facelift om ‘m weer jong en fris te laten ogen.

Oh, en hadden we al gezegd dat er een opvolger voor de Ferrari Enzo komt? Ja? Mooi.