Doe het zelf: voor 90 euro je auto wrappen

Auteur: , 76 Reacties

Ruim duizend euro aftikken om je auto bij een bedrijf te laten voorzien van een wrap kan altijd nog. De eigenaar van deze BMW 330i bewijst dat dit zelf ook goed te doen is. Engelengeduld en twee rechterhanden zijn een pre.

We weten allemaal wel dat vakkundig vinyl aanbrengen op auto’s vakwerk is. Maar een bezoeker van E90Post laat zien dat ook iemand zonder enige wrap-ervaring het kan. Hij was de blauwe lak op zijn Bimmer zat en besloot zelf aan de gang te gaan met grote stukken plakplastic, wat gereedschap en een föhn van $10.

De benodigdheden: Een flink stuk matzwart vinyl, applicatievloeistof, een raamtrekker en een mesje. Zorg ervoor de auto brandschoon en stofvrij is, en lees HIER hoe hij tot dit resultaat gekomen is. Iets meer dan een week was hij in de avonduren bezig met zijn bolide om ‘m er zo uit te laten zien. En dat ziet zeker niet slecht uit.