Maak kennis met de Marussia F2

Auteur: , 26 Reacties

Het nieuwbakken automerk Marussia houdt het niet meer alleen bij sportcars als de B1 en B2. Met deze SUV-achtige willen ze ook kopers met een oogaandoening gaan verleiden.

Het begon allemaal zo veelbelovend met deze Russische hybride-sportauto. Heel snel, maar vooral ook heel zuinig. Inmiddels is de B1 lang en breed onthuld, dus werd het weer eens tijd voor wat nieuws, moet oprichter Nikolay Fomenko gedacht hebben. Dat is aardig gelukt, want deze week werd de Russische media opgeschrikt door de Marussia F2: een schrikbarend autootje, maar met handige schuifdeuren.

Wat dit beestje allemaal te bieden heeft is nog vrij onduidelijk. Wel weten we dat het vooral een praktische auto moet worden. Voor leger-instanties en andere instellingen/bedrijven die behoefte hebben aan een no-nonsense vervoersmiddel. Binnenin gaat het er wat luxueuzer aan toe: GPS, internetverbinding, Skype en bluetooth zijn standaard opties op de F2. Een viertal low-res pics om van te schrikken staan in de gallery.