Wat zijn de 10 mooiste auto-designs van dit moment?

Auteur: , 306 Reacties

Vroeger was alles beter. Sinds de jaren '80 is er geen mooie Ferrari meer gemaakt en moderne ontwerpen worden te veel gedicteerd door zogenaamde aerodynamica en efficiëntie. Deze blogger is vastgeroest, daarom aan jullie de vraag welke hedendaagse auto's wél mooi zijn?

De enige regel is dat de auto op dit moment te koop en in productie moet zijn. Het is dan natuurlijk makkelijk om voor het duurste en meest exclusieve te kiezen, maar zijn die wel zo mooi? Klopt het ontwerp? Als een auto snel is, zegt dat natuurlijk niks over het uiterlijk en de vorm.

Natuurlijk blijft ‘mooi’ heel persoonlijk. We zijn dan ook op zoek naar auto’s die door veel mensen mooi gevonden worden. Vraag het na bij familie en vrienden, of laat hen ook een berichtje schrijven. Misschien kunnen de fabrikanten er wat van leren. Als we geluk hebben inspireert het de ontwerpers. In ieder geval leidt het tot een bindend autoblog aankoop-advies.

Begrijpt Citroën het wel met de nieuwe DS-lijn? Is de Ferrari 458 de eerste mooie auto uit Maranello sinds de 288 GTO? Maakt vierkant een comeback? Roep maar! Volgend weekend krijgen jullie de uitkomst gepresenteerd, de toekomst van het straatbeeld ligt in jullie handen…