Sasha Selipanov bedenkt een Ferrari 612 GTO

Auteur: , 87 Reacties

Sasha Selipanov -wie kent 'm niet- heeft zich uitgeleefd op de Ferrari 612 en presenteert u de GTO.

Wat Michiel van den Brink kan, kan ik beter. Dat dacht Sasha waarschijnlijk toen hij met zijn 3D programma begon te spelen om een coachbuild concept te maken. Hij koos als basis voor de Ferrari 612. Het resultaat mag er wezen, al is één en ander iets sportiever geworden dan het concept van Michiel. Die tipte ons overigens zelf over dit concept, waarvoor dank.

Michiel van den Brink is overigens onlangs uit Vandenbrink Design gestapt en een nieuw designbureau gestart genaamd “Atelier Michiel van den Brink“. Het GTO project van Vandenbrink Design loopt door onder leiding van Robert Koumans. Meer foto’s van het concept van Sasha Selipanov vindt je op zijn website!

Met dank aan iedereen voor de tips!

612 GTO Sasha Selipanov

612 GTO Sasha Selipanov achterkant