Taxi rijdt met man op motorkap naar politiebureau

Auteur: , 16 Reacties

Kijk, zo ga je met lastige klanten om. Zeker als ze uit woede op je motorkap klimmen. Het enige juiste antwoord is dan: gewoon met het gajes nog op de auto richting politiecel rijden. Jammer voor de chauffeur, ook hij werd aangehouden.

Dit weekend kregen een man en taxichauffeur in Den Haag flinke ruzie over de ritprijs. Wat de branieschopper gedacht moet hebben is onduidelijk, maar op een zeker punt besteeg hij uit frustratie de motorkap van de taxi. Alsof dat helpt. De koele kikker van een taxichauffeur besloot vervolgens om gewoon in te stappen, de wagen te starten, en rustige verder te rijden naar het dichtstbijzijnde politiebureau. Ja, en daar lig je dan.

Onderweg sloeg de ietwat ontevreden taxiklant nog even een paar flinke barsten in de voorruit, maar dat mocht de pret niet drukken. Deze gratis taxirit eindigde pas toen ze op het bureau aankwamen. Nadat het tweetal hun verhaal hadden verteld aan Oom Agent kregen ze beiden een proces-verbaal aan de broek.

Iets zegt ons dat vrouwelijk chauffeurs zoals in deze video minder vaak problemen hebben, maar dat kan aan ons liggen.