Eerste beeld van voorwiel aangedreven BMW 0 Serie?

Auteur: , 42 Reacties

BMW heeft een filmpje uitgegeven in het kader van de Innovation Days Asia. Niks bijzonders, ware het niet dat er wat beeldmateriaal voorbij komt dat ons wel eens op de nieuwe 0 Serie zou kunnen voorbereiden.

Laat je niet foppen, dit soort beelden worden nooit per ongeluk in een filmpje gestopt. Talloze marketingdudes zijn er erg druk mee ze zo opvallend mogelijk te “lekken” en daarom hebben we nu de volgende beelden voor je, die waarschijnlijk de nieuwe 0 Serie laten zien.

Bekijk de video op Autojunk

De 0 Serie komt als kleine auto onder de 1 Serie en wordt voorzien van voorwielaandrijving. Opvallend zijn de hoge neuzen / nieren die BMW schijnbaar voor dit model in gedachten heeft. De scherpe kantjes gaan er uiteraard nog wel vanaf maar deze schetsen wijzen toch op een designtaal die voortborduurt op die van de ED Concept, die we in Frankfurt voor het eerst zagen. Op zich is dat niet verrassend want de internationale pers was zeer enthousiast over die concept en sindsdien propt BMW het ding in elke reclame die ze maken. Hieronder enkele screenshots van de schetsen, het filmpje is uiteraard volledig te bekijken op Autojunk.nl.

BMW 0 Frontwheeldrive sketches revealed
BMW 0 Frontwheeldrive sketches revealed