Hyundai maakt de grootste vuvuzela ter wereld

Auteur: , 60 Reacties

Ik roep bij deze op tot een boycot van Hyundai.

Het is prima dat Hyundai een beetje populair probeert te doen door het WK te sponsoren, geen probleem. Ik begrijp de meerwaarde, ik begrijp de marketing, ik ben blij voor Hyundai dat ze dat zo mooi uit weten te buiten. Er zijn echter grenzen. Dat de vuvuzela in Zuid Afrika een geaccepteerde blaastoeterunit is vind ik overigens ook prima. Cultuur enzo, ik snap het wel.

Ik had er echter ook geen moeite mee gehad als die verrekte toeter nooit ons kleine kikkerlandje bereikt had. Sterker nog: een vuvuzelafilter op mijn tv zou me grof geld waard zijn. Na elke WK wedstrijd slik ik nu 48 paracetamol zodat ik voor de volgende wedstrijd van Oranje weer enigzins kan functioneren. Je zou denken dat er bij het “beetje vreemde” Hyundai ook mensen zijn met een gehoor, maar schijnbaar niet. Daarom besloot iemand op de afdeling marketinggezeik en gebakken pr van de Koreaanse autofabrikant om een bijna 35 meter lange vuvuzela te bouwen. Guitig hoor, maar nee bedankt.

Dit kan je de wereld niet aandoen, ook al staat het ding in Kaapstad. Het ding gaat af voor elke wedstrijd. Daarom wil ik u allen vragen Hyundai te boycotten (voor zover u dat nog niet deed) zodat er bij een volgend kampioenschap niet weer van die onzinnige marketingstunts uitgehaald kunnen worden. Dankuwel.

Hier een Mirror. Via Chris Rawlinson