Kom maar door: BMW Z4 Shooting Brake

Auteur: , 48 Reacties

Als je het met iemand over lekkere BMW'tjes hebt, dan komt het gesprek al snel op de Z-modellen uit. En dan vooral de meest begeerlijke versies daarvan: de dichte Z3 Coupe en Z4 M Coupe. Aangezien de huidige Z4 het doet met een stalen klapdakje zou je haast zeggen dat een dichte versie geen zin heeft. Totdat je dit plaatje ziet.

Boem! Knalt dat effe binnen op je netvlies, deze knalrode BMW Z4 Shooting brake. Komt vers van de tekentafel van Jasper van der Heiden, onze huis-shopper. Hij heeft zich nog ingehouden hoor. De wulpse lijnen van de nieuwste generatie BMW Z4 waren het uitgangspunt voor het ontwerp van deze koets. Dikke M-tuning was niet de uitdaging, maar een carrosserie waar je tevens een zojuist geschoten hertje, lammetje of fazantje in kan opbergen.

Het staat de Z4 erg goed, zo’n dakje. Althans: dat is de persoonlijke mening hier. We zijn razend benieuwd of meer mensen het een okee idee vinden om de huidige BMW Z4 te gaan leveren met een dak dat niet open kan. Denk er voor de grap ook nog maar een extra dikke bodykit bij en een Z4M-badge. Doen?

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.