RDX zit met zijn tengels aan de Seat Ibiza

Auteur: , 29 Reacties

Als je het niet kan laten om Leon's vol te hangen met nutteloos plastic, dan kan je de Ibiza natuurlijk niet links laten liggen. Hoewel we dat misschien liever hadden gezien.

Less is more. En omgekeerd geldt dat in dit geval ook. Inmiddels zijn we wel gewend aan het trucje van RDX Racedesign en voelt elk topic over tunersbakken van deze firma alsof je een repost plaatst. Want ook hier is het standaard tuningsbeurtje weer uitgevoerd. Gelukkig is er ditmaal niet zo uitbundig met plastic gestrooid als bij deze Peugeot 207.

Dat wil zeggen: een onderlip op de voorbumper, bijpassende sideskirts en een stuk begaasd plastic dat onder de achterbumper wordt gefrommeld. Aan de achterkant werd ook meteen een flinke dakspoiler vastgekit. En natuurlijk de koplamp-covers, die horen er immers ook bij. Het geheel past op zowel de drie- als de vijfdeurs. Deze palsticfanaten laten ook bij deze conversie de motorkap gesloten, geen extra power voor deze Spanjool met “sporty flair”, zoals ze het zelf graag omschrijven. Al dit kunststof bij elkaar kost je €671.