Spyshots & video van Aston Martin DBS facelift

Auteur: , 17 Reacties

De ultieme uitvoering van de Aston Martin DB9 is gesignaleerd in een mooie camouflage-outfit. Weinig verschil, zo op het eerste gezicht. Maar wanneer we iets langer naar de psychedelisch ingepakte DBS kijken zien we niet alleen kleine kabouters rondrennen, maar ook wat de aankomende facelift ongeveer gaat inhouden.

De DB9 werd pas nog voorzien van een minuscule facelift, dus dat zijn sterkere broer er ook een krijgt is niet meer dan logisch. Als eerste een van de meest opvallende wijzigingen: de koplampen. Er komen exemplaren in die duidelijk een stuk slanker zijn. Uiteraard voorzien van LED-verlichting. De motorkap in deze spyshots vertonen plooien die we eigenlijk nog niet eerder hebben gezien.

Daaronder komt zoals vanouds die heerlijke V12 te liggen. Hoeveel vermogen Aston Martin de facelift-DBS gaat meegeven, daarover is nog weinig bekend. De huidige moet zich zien te redden met 517 pk. De achterlichten -goed kijken- zijn ook ietwat anders dan anders. Net als de diffuser en de plek van de uitlaten, het net even allemaal anders. Naast 7 spyshots hebben we bewegend beeld van de DBS, check het HIER.