WoensdagMiddag-Muziek: Kylie en haar BMW’s

Auteur: , 21 Reacties

Productplacement, autofabrikanten zijn er bepaald niet vies van. kijk alleen al naar Audi en de films die zij de laatste jaren voorzien hebben van blik (I robot, Iron Man). BMW kan het ook, en doet dit nu in de nieuwe clip van popprinsesje Kylie Minogue: een clip vol knuffelmensen en een Bimmer met een apart grilletje.

“All The Lovers” heet het nieuwe nummer van Kylie Minogue en gaat over het wereldrecord mensen stapelen, of zoiets. BMW maakt handig gebruik van haar populariteit om zo wat witte 3-series te promoten. De cabrioversie, welteverstaan. Maar wat ziet dat voorkantje er toch vreemd uit. Nieuwe facelift op komst met een ingrijpende niertransplantatie en een logo-loze motorkap? Uiteraard is dat niet het geval, maar waarom zou BMW een Bimmer in disguise inzetten voor dit soort promotiewerk? Wellicht toch niet helemaal via de officiële weg gegaan?

Enfin, hieronder het clipje vol halfnaakte menschen en een bijrol voor een lichtelijk gemodificeerde 3-serie Cabrio. (via BimmerToday)