Afzal Kahn krijgt 2e Veyron (en bestelt een 3e)

Auteur: , 38 Reacties

Er zijn genoeg mensen die een Veyron willen, maar slechts een paar kunnen het zich daadwerkelijk veroorloven. Een voorbeeld van zo'n iemand is Afzal Kahn, de eigenaar van Project Kahn. Hij mocht onlangs zijn tweede Veyron in ontvangst nemen en bestelde direct een derde!

Ook de Nederlandse Michel Perridon heeft het vermogen om twee Veyrons te kopen, een gewone en een grand sport. Afzal gaat nog wat verder en heeft inmiddels een derde unit in bestelling staan. Hij heeft in vele exclusieve auto’s mogen rijden, maar de Veyron is zijn absolute lieveling: “I believe that the Veyron is the ultimate car and taking into consideration the amount that Volkswagen has spent on developing and building them, I believe this is one of the best investments I have ever made.

De twee Veyron’s worden tentoongesteld in de Project Kahn showroom in Bradford en in de showroom van het Londense Park Lane, samen met het beroemde F1-kenteken.