Kijktip: 92-jarige carnut granny bij Jay Leno

Auteur: , 26 Reacties

Bijna een eeuw op deze wereld en nog steeds is Rachel Veitch instaat om auto te rijden. Sterker nog, ze is er totaal aan verslingerd. Dé ideale gast voor petrolchinhead Jay Leno om eens even mee over auto's en zo te babbelen.

Sinds 1964 is ze in het bezit van een Mercury Comet Caliente (archieffoto) en inmiddels staan er 563.000 mijlen op de teller. Omgerekend meer dan 900.000 kilometers. Nu, zo’n 18 accu’s, 8 uitlaatdempers en ongetwijfeld nog wel meer onderdelen verder, rijdt ze er nog steeds in rond. Een bijzondere prestatie die al eerder in verschillende media werd uitgelicht.

Vorige week mocht ze aanschuiven bij Jay om wat meer over haar leven en dat van haar trouwe Amerikaanse vierwieler te vertellen. Hieronder de beelden!