Slimme aanhanger achter je camper

Auteur: , 36 Reacties

Met de auto op vakantie en dan lekker kamperen; je moet er van houden. Dat kan van heel basic in een klein koepeltentje, tot zeer luxe in een forse caravan met vaatwasser. Een groot voordeel is dat je eenmaal aangekomen, je auto bij je hebt en er in de regio op uit kunt trekken. Luxe kamperen kan ook in een camper, maar...

Wanneer je je camper op de camping hebt uitgestald, ben je vervolgens niet langer mobiel. Een paar fietsen kunnen nog wel mee, maar je beschikt niet over een auto waarmee je even een uitgebreide dagtocht kunt ondernemen. Dat is natuurlijk overkomelijk, want je kunt een auto huren, maar dat kost weer extra euro’s.

We zagen eerder dat je achter je camper prima een Audi R8 of Caterham op een aanhanger kunt meeslepen, maar echt überdecadent ben je natuurlijk pas in deze Mother Of All Campers waaruit je met een druk op de knop een Mercedes SLK tevoorschijn tovert.

Toch zijn er ook praktische alternatieven voor mensen met een kleine beurs. Op marktplaats komen we de heer afgebeelde Smart Fortwo tegen die speciaal geprepareerd is om als aanhanger achter een camper te hangen. Bouwjaar 2002 met 125.000 kilometer op de teller. De motor en turbo zijn vernieuwd en hij is technisch 100 procent in orde, zo lezen we in de advertentie. Handig, maar helaas nog niet handig genoeg voor een gezin met twee kinderen, alhoewel

Wil je enkel de trekstang? Dat kan ook, kost je 350 euro.

Met dank aan Jokkebrok voor de tip!