Trailer: Ayrton Senna – Beyond the speed of sound

Auteur: , 29 Reacties

Tijdens het afgelopen TopGear seizoen werd er al verteld dat er dit jaar een speciale documentaire uit zou komen over het leven van Ayrton Senna. Inmiddels is er een trailer beschikbaar die ons alvast warm moet maken voor deze docu (mocht dat nog nodig zijn).

De documentaire Ayrton Senna – Beyond the speed of sound is gemaakt door het Britse Working Title met toestemming van de Ayrton Senna Foundation, FIA en de familie van Ayrton. Op 8 oktober komt de docu uit in Japan. Helaas kan ik jullie nog niet vertellen of deze film ook hier wordt uitgezonden of beschikbaar komt. Maar laten we het in ieder geval hopen. De reden voor het uitbrengen van deze docu is het feit dat Ayrton dit jaar 50 jaar oud geworden zou zijn.

Meer informatie is HIER te vinden (Japans kunnen lezen is dan wel handig). (via: jalopnik.com)

Trailer Ayrton Senna