Dit is de Bentley GT Speed van Eljero Elia

Auteur: , 75 Reacties

Ja ja, de Oranjeselectie zit er warmpjes bij. Geen twijfel daarover. Vóór het WK zagen we de meeste spelers en hun bolides al voorbij komen in dit topic (filmpje). Ook toen was Elia van de partij, met z'n dikke Continental GT Speed Mansory-edition.

Ditmaal zien we zijn wagen van dichtbij, dankzij de plaatjes die luuknugteren wist te schieten terwijl Eljero stond te wachten voor een verkeerslicht. Tja, spotters ruiken dat nou eenmaal op kilometers afstand. De bolide van de voetballer werd gesignaleerd in Den Haag, waar hij vroeger voor ADO speelde.

We hebben het hier trouwens over een bakbeest waarbij tuner Mansory ervoor heeft gezorgd dat-ie 685 pk en 890 Nm onder de kap heeft. Al die tripjes van en naar Hamburger SV dien je immers wel in stijl en met voldoende power af te leggen. De rest van de plaatjes vind je op Autojunk.