Wallpaper: Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series

Auteur: , 43 Reacties

Vorige week verschenen er foto's van een recent ingevoerde vrij zeldzame AMG op Autoblog. Op zich is een CLK 63 AMG Black Series al een erg bijzondere verschijning, een exemplaar met kentekens van van een vijftigduizend euro - de BPM dus - is echt iets aparts. De eigenaar had een geschikte locatie bedacht om de auto te parkeren, waardoor enkele mensen verzoeken voor wallpapers indienden. Okee...

Het was het wachten waard. Een aantal weken geleden kondigde deze liefhebber, die al enkele AMG’s op stal had staan, aan dat hij er dan eindelijk aan kwam. Na een aantal weken kon hij dan eindelijk de weg op, wat een heel bijzondere ervaring is wanneer 507 pk, een zware rechtervoet, semislicks, een regenbui, en ik als bijrijder samenvallen. Op den duur kwamen daar nog eens “alle ramen open” en “een lange tunnel” bij. Naast sensatie in de vorm van geluid, wat ik graag met jullie had willen delen, kom ik jullie tegemoet met twee wallpapers in 17 verschillende formaten. Als de jouwe er nog steeds niet bij zit doe je het er wel om!

Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series

Wallpapers van de voorkant