Dealer crasht Corvette en geeft em zo terug [updated]

Auteur: , 112 Reacties

De arme kerel kwam alleen maar langs voor een terugroepactie...

Maak kennis met dealer Hein Koenen in Echt. De eigenaar van de betreffende Vette bracht zijn auto weg voor een vervanging van het dak (factory recall), waarna hij de auto total loss terugkrijgt… No shit! Verzekering keert alleen dagwaarde uit, schadepost is meer dan een halve euroton.

De eigenaar van het bedrijf zou een “ritje” hebben gemaakt in de auto… volgens de verklaring heeft hij ingehaald op een natte weg (handig met zo’n listige auto) en is daarbij de macht over het stuur kwijt geraakt. Gevolg was dat hij 2 bomen heeft geraakt, een sloot is ingereden, vervolgens weer terug op de weg is gekomen en aldaar nog even een vrachtwagen heeft aangetikt. Dat alles met een zeer rustige 50 km/u. Yeah right. Volledige verhaal staat op corvetteforum en is inmiddels all over the twitters.

Met dank aan iedereen voor de tips!

UPDATE: De eigenaar schijnt inmiddels een overeenkomst te hebben met het autobedrijf waarin men overeen is gekomen om de schade naar tevredenheid van de eigenaar te compenseren. (Dank aan Laue)