Van der Garde troeft D’Ambrosio af voor F1 stoeltje?

Auteur: , 88 Reacties

Nederland-Belgie: 1-0. Heel autoliefhebbend Belgie hoopte dat Jérôme D’Ambrosio volgens jaar zijn debuut zou kunnen maken in de Formule 1 bij het team van Virgin Racing. Maar helaas het lijkt erop dat de Nederlander Giedo van der Garde iets meer geld meeneemt en het stoeltje voor de neus van Jérôme wegkaapt. Niet zo vreemd natuurlijk als je schoonvader Marcel Boekhoorn (1,1 miljard) heet.

Eerder riep het management van Jérôme D’Ambrosio nog dat het voor 95% zeker was dat ze een contract zouden tekenen met Virgin Racing voor volgend jaar. En Jérôme mocht de laatste races van dit jaar ook al tijdens de vrijdagtrainingen in actie komen. Maar ondanks dat weet de Belgische krant La Libre vandaag te melden dat D’Ambrosio toch achter het net zal vissen. Naar verluidt neemt Giedo tweemaal zoveel geld mee als D’Ambrosio.

Volgens bronnen zou Giedo komend weekend tijdens de GP van Brazilie een contract tekenen bij Virgin Racing en vanaf volgend seizoen de plaats innemen van Luca Di Grassi. We houden het in de gaten!